Doe jij elk jaar aan cadeautjes met je vriend? Het is dan lastig om iets nieuws te vinden als je al een tijdje samen bent. Je denkt misschien dat je groots uit moet pakken, maar deze kerst is zoals je weet soberder dan normaal. Dat is terug te zien in de cadeaus die men dit jaar koopt. Verras je partner met een praktisch en persoonlijk cadeau dat dus niet teveel kost. In dit artikel kom je er meer over te weten. 

#1 Kleding is altijd fijn 

Aan nieuwe kleding heeft iedereen wel iets. Ken je zijn stijl? Koop dan een nieuwe broek en trui van zijn favoriete winkelketen. Het kan ook van pas komen om kleding te kopen die hij in 2021 weer naar kantoor draagt. Of misschien kleedt hij zich wel in een heel andere broek en trui in het weekend. Koop vooral waar hij zich lekker in voelt. 

#2 Dagje uit met zijn favoriete activiteit 

Binnenkort is het zeker weer mogelijk om lekker eropuit te gaan. Plan dus alvast een weekendje weg, een stedentrip of geef hem kaartjes voor een wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub. Het voordeel van even samen weg is dat je weer quality-time doorbrengt samen. Fijn als je allebei een druk leven hebt. 

#3 Horloge als sieraad voor de pols 

Tegenwoordig heb je niet echt een horloge meer nodig. De tijd kun je altijd op je telefoon bekijken. Een horloge is dus meer een sieraad of een accessoire bij de kleding. Denk goed na over het type horloge als je er eentje koopt. Houdt jouw man van stoer, chique of juist casual? Kijk vooral rond op internet of laat je goed adviseren.

#4 Zijn favoriete geurtje

Mannen hebben niet veel tijd nodig voordat ze de deur uitgaan. Ze hijsen zichzelf in een broek, een trui en sprayen hun favoriete geur op. Ook hierin veranderen mannen niet veel. Koop de fles die hij al jaren gebruikt of iets wat erop lijkt. Dan zit je altijd goed. 

#5 Foute kersttrui 

Een kersttrui geven met kerst lijkt misschien een beetje apart. Toch lijkt zo’n trui voorlopig niet uit de mode te gaan. De trui die je op dat moment geeft kan je vriend gelijk aantrekken. Natuurlijk kan hij volgend jaar weer deze trui aan. Een kersttrui past op elke soort broek, op zowel een jeans als een pantalon. Bovendien zijn er bedrijven die de kersttrui voorzien van een persoonlijke print. Wil jij hem zo’n trui geven met zijn naam erop? Zo’n trui raakt nooit uit de mode.